EDİRNE / İPSALA - Yenikarpuzlu İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yeni Karpuzlu Mustafa Gergin İlkokulunda coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yeni Karpuzlu Mustafa Gergin İlkokulu´nda coşkuyla kutlandı.  Belediye Başkanımız Ufuk ATALAY ve Okul Müdürümüz Ramazan BÜLENT´in  günün anlam ve önemini belirten konuşmalarında 23 Nisan 1920´de TBMM ´nin açılmasıyla egemenliğin millete verildiği ve bu bayramın tüm dünya çocuklarına armağan edildiğini belirtilerek bundan dolayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e şükranlarını sundular.

İlkokul öğrencilerimizin şiirlerini okuması, öğrencilerimizin gösterileri , halk oyunları gösterleri  ve yarışmalar ile bayramımız son buldu. 1.,2., ve 3. sınıf öğrencilerimiz gösterilerini sergilerken 4.sınıf  öğrencilerimiz de halk oyunları ve yarışmalar ile bayramı şenlendirdi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini Sayın Ahmet YILMAZ, Sayın Ramazan BÜLENT ve Sayın Ufuk ATALAY´ın ellerinden aldılar. Belediye Başkanımız tüm öğrencilerimize rüzgar gülü dağıtarak öğrencilerimizi mutlu etti.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ..

fotograf_galerisi_1264801.html

Yayın: 23.04.2015 - Güncelleme: 08.05.2015 14:04 - Görüntülenme: 1247