Etiket Sonuçları: 7den 77ye Yörelerimiz

7'den 77'ye Yörelerimiz eTwinning Projesi Okul Panosu

Haz

Milli Eğitim Bakanlığımızın "Ulusal Destekleme Programı" kapsamında Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK 'un danışmanı Sayın Doç. Dr. Turgay ÖNTAŞ, Düzce Üniversitesinden Sayın Dr. Taner ATMACA ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Mehmet ENGİN, Yeni Karpuzlu İlkokulumuzu ziyaret ettiler. Sayın Doç. Dr. Turgay ÖNTAŞ ve Sayın Dr. Taner ATMACA öğretmenlerimizle bir araya gelerek uzaktan eğitim ve telafi eğitimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundular. Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK, öğretmenlerimizle görüntülü telefon görüşmesi yaparak bir araya geldi ve Öğretmenimiz Leyla KAFALI AYDIN "7'den 77'ye Yörelerimiz eTwinning Projemiz hakkında Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK'a kısa bilgi verdi. Katılımıyla bizleri onurlandıran Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK' a teşekkürlerimizi sunarız.

Haz

Okulumuz 1/A Sınıf Öğretmeni Leyla KAFALI AYDIN ve 1/A Sınıfı öğrencilerimizin dahil olduğu "7'den 77'ye Yörelerimiz" eTwinning Projesinin Kapanış webinarı yapıldı. Kapanış Webinarında yapılan Kahoot değerlendirmesinde tüm sorulara doğru cevap veren öğrencimiz Ahmet Buğra K. ya ödülünü Sınıf öğretmeni taktim etti

Haz

Okulumuz 1/A Sınıfı Öğretmeni Leyla KAFALI AYDIN ve 1/A Sınıfı Öğrencilerimizin katılmış olduğu "7'den 77'ye Yörelerimiz" eTwinning projesine ait final ürünümüz.

Haz

Okulumuz 1/A Sınıfı Öğretmeni Leyla KAFALI AYDIN ve 1/A Sınıfı Öğrencilerimizin katılmış olduğu "7'den 77'ye Yörelerimiz" eTwinning projesine ait türkü