ÖNCE YAYA

Sürücülerin yer/zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak, bu alanlarda yavaşlamalarını ve yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla, Bolu'da 30 Mart 2021 Salı günü 12.00- 15.00 saatleri arasında tüm illerde eş zamanlı olarak İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda Devletin tüm unsurları ile farkındalık eyleminde olduğunu göstermek amacıyla "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" ana temalı etkinlik düzenlenecek.

Tüm illerde eş zamanlı olarak İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda Devletin tüm unsurları ile farkındalık eyleminde olduğunu göstermek amacıyla "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" ana temalı etkinlik düzenlenecek.

Devletin tüm unsurlarıyla konunun takipçisi ve nöbetçisi olduğunu göstermek" amacıyla başta okullarımız olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşları hizmet binalarının önünde ve diğer yaya geçitlerinde "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" sloganıyla tüm il ve ilçelerimizde Mülki Amirlerinin ve Sıralı Birim Amirlerinin katılımıyla Valilik Önü - Anıtpark Kavşağı başta olmak üzere tüm yaya geçitlerinde "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" etkinliği düzenlenecek.

Yayın: 30.03.2021 - Güncelleme: 30.03.2021 14:59 - Görüntülenme: 149