EDİRNE / İPSALA - Yenikarpuzlu İlkokulu

2014-2015 eğitim öğretim yılı 1.yarıyılında kitap kurdu seçilen öğrencilerimiz

2014-2015 eğitim öğretim yılı 1.yarıyılında kitap kurdu seçilen öğrencilerimiz hediyerini Okul Müdürümüz Sayın Ramazan BÜLENT´ ten aldılar.Okulumuzda 1. yarıyılda en fazla kitap okuyan öğrenciler hediyelerini Okul Müdürümüz Sayın Ramazan BÜLENT ten aldılar.Okulumuzda 1. yarıyılda en fazla kitap okuyan öğrenciler hediyelerini Okul Müdürümüz Sayın Ramazan BÜLENT ten aldılar.Okulumuzda 1. yarıyılda en fazla kitap okuyan öğrenciler hediyelerini Okul Müdürümüz Sayın Ramazan BÜLENT ten aldılar.Okulumuzda 1. yarıyılda en fazla kitap okuyan öğrenciler hediyelerini Okul Müdürümüz Sayın Ramazan BÜLENT ten aldılar.Okulumuzda 1. yarıyılda en fazla kitap okuyan öğrenciler hediyelerini Okul Müdürümüz Sayın Ramazan BÜLENT ten aldılar.Okulumuzda 1. yarıyılda en fazla kitap okuyan öğrenciler hediyelerini Okul Müdürümüz Sayın Ramazan BÜLENT ten aldılar.Okulumuzda 1. yarıyılda en fazla kitap okuyan öğrenciler hediyelerini Okul Müdürümüz Sayın Ramazan BÜLENT ten aldılar.

Yayın: 23.01.2015 - Güncelleme: 02.03.2015 13:57 - Görüntülenme: 835