Haz

"TELAFİDE BEN DE VARIM" programı dahilinde okulumuzda telafi eğitimleri açılmıştır. Telafi eğitimlerine katılacak öğrencilerimizin 2 temmuza kadar veli izin dilekçelerini okulumuza teslim etmeleri gerekmektedir.

Haz

Milli  Eğitim Bakanlığı tarafından okulumuza konferans salonu yapılmıştır. Konferans salonunun yapımında emeği geçen İpsala Kaymakamı Sayın Ekrem GÜNGÖR'e, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Önder ARPACI'ya, yapılmasına vesile olan Yeni Karpuzlu Belediye Başkanı Sayın Ufuk ATALAY'a, İpsala İlçe milli Eğitim Müdürü Sayın Salih Mehmet ENGİN'e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Haz

Biyoçeşitliliği kirleticilerden korumak için çevre bilincine sahip zihinler bir araya geliyor.

Avrupa Birliği Başkanlığı'nın ulusal otorite görevini yürüttüğü, ENI Karadeniz Havzasında

birinci teklif çağrısı kapsamında yürütülmekte Sınır Ötesi İşbirliği Programının olan BSB142 sayılı ve

BioLearn isimli proje kapsamında; 5 ayrı ülkeden toplam 6 ortak sulak alanın korunması konusunda

çalışmalara başlanmıştır.Proje kapsamında Türkiye'de Ulusal Öneme Haiz Meriç Deltası Sulak Alanı'nda ve Enez'in sulak

alanlarında, Yunanistan'ın Meriç Deltasında, Bulgaristan'ın Pomorie Gölünde, Ukrayna'nın sulak

alanında 'Temiz Sular - Temiz Karadeniz Havzası Günü' etkinliği yapılmıştır. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

"

7'den 77'ye Yörelerimiz eTwinning Projesi Okul Panosu

Haz

Milli Eğitim Bakanlığımızın "Ulusal Destekleme Programı" kapsamında Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK 'un danışmanı Sayın Doç. Dr. Turgay ÖNTAŞ, Düzce Üniversitesinden Sayın Dr. Taner ATMACA ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Mehmet ENGİN, Yeni Karpuzlu İlkokulumuzu ziyaret ettiler. Sayın Doç. Dr. Turgay ÖNTAŞ ve Sayın Dr. Taner ATMACA öğretmenlerimizle bir araya gelerek uzaktan eğitim ve telafi eğitimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundular. Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK, öğretmenlerimizle görüntülü telefon görüşmesi yaparak bir araya geldi ve Öğretmenimiz Leyla KAFALI AYDIN "7'den 77'ye Yörelerimiz eTwinning Projemiz hakkında Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK'a kısa bilgi verdi. Katılımıyla bizleri onurlandıran Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK' a teşekkürlerimizi sunarız.

Haz

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK, öğretmenlerimizle görüşerek teşekkürlerini iletti. Milli Eğitim Bakanlığımızın "Ulusal Destekleme Programı" kapsamında Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK 'un danışmanı Sayın Doç. Dr. Turgay ÖNTAŞ, Düzce Üniversitesinden Sayın Dr. Taner ATMACA ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Mehmet ENGİN, Yeni Karpuzlu İlkokulumuzu ziyaret ettiler. Sayın Doç. Dr. Turgay ÖNTAŞ ve Sayın Dr. Taner ATMACA öğretmenlerimizle bir araya gelerek uzaktan eğitim ve telafi eğitimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundular. Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK, öğretmenlerimizle görüntülü telefon görüşmesi yaparak bir araya geldi ve meslek hayatının 38. yılını tamamlayarak emekli olacak olan Süleyman  öğretmenimize ve tüm öğretmenlerimize teşekkür etti. Katılımıyla bizleri onurlandıran Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK' a teşekkürlerimizi sunarız.

Haz

Okulumuz 1/A Sınıfı Öğretmeni Leyla KAFALI AYDIN ve 1/A Sınıfı Öğrencilerimizin katılmış olduğu "7'den 77'ye Yörelerimiz" eTwinning projesine ait final ürünümüz.

Haz

Okulumuz 1/A Sınıfı Öğretmeni Leyla KAFALI AYDIN ve 1/A Sınıfı Öğrencilerimizin katılmış olduğu "7'den 77'ye Yörelerimiz" eTwinning projesine ait türkü

May

Okulumuz 1/A sınıfı öğretmeni Leyla KAFALI AYDIN ile öğrencilerimizin dahil olduğu ''7'DEN 77'YE YÖRELERİMİZ '' eTwinning projesi kapsamında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı için öğrencilerimizin öğrendikleri Wort Art Web2.0 aracıyla yaptıkları çalışmalar .

May

Okulumuz 1/A sınıfı öğretmeni Leyla KAFALI AYDIN ile öğrencilerimizin dahil olduğu ''7'DEN 77'YE YÖRELERİMİZ'' eTwinning projesi kapsamında 9 Mayıs eTwinning günü etkinliği gerçekleştirildi . Bu etkinlikte öğrencilerimiz bir eTwinning projesinde yer almanın onlara neler kazandırdığını , ne kadar çok eğlendiklerini kendi cümleleriyle ifade ettiler .

Mrt

Sürücülerin yer/zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak, bu alanlarda yavaşlamalarını ve yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla, Bolu'da 30 Mart 2021 Salı günü 12.00- 15.00 saatleri arasında tüm illerde eş zamanlı olarak İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda Devletin tüm unsurları ile farkındalık eyleminde olduğunu göstermek amacıyla "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" ana temalı etkinlik düzenlenecek.

Tüm illerde eş zamanlı olarak İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda Devletin tüm unsurları ile farkındalık eyleminde olduğunu göstermek amacıyla "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" ana temalı etkinlik düzenlenecek.

Devletin tüm unsurlarıyla konunun takipçisi ve nöbetçisi olduğunu göstermek" amacıyla başta okullarımız olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşları hizmet binalarının önünde ve diğer yaya geçitlerinde "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" sloganıyla tüm il ve ilçelerimizde Mülki Amirlerinin ve Sıralı Birim Amirlerinin katılımıyla Valilik Önü - Anıtpark Kavşağı başta olmak üzere tüm yaya geçitlerinde "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" etkinliği düzenlenecek.

Deprem sonrasında ilk 6 saate yapılacaklar

Mrt

Aziz Türk Milleti olarak bağımsızlığımızın mührü İstiklal Marşı'mızın kabulünün 100. Yılını "On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal" sloganıyla ülke genelinde coşkuyla ve gururla kutlamaktayız.

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl;

Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.

Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl:

Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet;

Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl!

Mehmet Akif ERSOY